У поліції  кажуть, що акція під будинком Порошенка пройшла мирно

У поліції кажуть, що акція під будинком Порошенка пройшла мирно

Укрінформ
Акція під будинком експрезидента Петра Порошенка у Козині Київської області пройшла без суттєвих порушень правопорядку. 

Про це інформує поліція Київщини у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“11 жовтня мирна акція двох громадських організацій на Обухівщині завершилася. Поліцейські Київщини завадили розвитку конфлікту. Жодних звернень щодо правопорушень, вчинених учасниками заходу, до поліції не надходило. За час проведення акції суттєвих порушень правопорядку не зафіксовано”, - зазначається у повідомленні.

У поліції нагадали, що 9 жовтня опівночі у Козині розпочалася мирна акція двох громадських організацій із різними точками зору на політичні події в країні.

Читайте також: Біля будинку Порошенка чергують понад 100 поліцейських

Як уточнюється, між учасниками акції неодноразово виникали словесні конфлікти та штовханина, які поліція регулярно припиняла, не допускаючи посилення конфлікту.

Окремо у поліції поінформували, що 10 жовтня один з учасників акції вчинив дії, що порушують громадський порядок, і поліція склала на чоловіка адміністративний протокол за ст. 173. КУпАП (Дрібне хуліганство).

Охорону публічного порядку забезпечували працівники Обухівського райуправління поліції, поліції діалогу, управління превентивної діяльності та спецпризначенці. Також на місці подій перебувало керівництво поліції Київщини та Обухівського РУП.

Читайте також: Під будинком Порошенка поменшало активістів, у Козині чергують пів сотні поліцейських

Як повідомлялося, 9 жовтня опівночі під будинком експрезидента Петра Порошенка у Козині розпочалася акція двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події.

У «Євросолідарності» заявляли про сутички і спроби «тітушок» прорватися до будинку Порошенка.

За інформацією поліції, у ніч проти 10 жовтня між учасниками акції "неодноразово виникала штовханина".

10 жовтня акція продовжувалася. Поліція повідомила, що один з учасників акції вчинив дії, які порушують громадський порядок. На нього складено адміністративний протокол за ст. 173. КУпАП (Дрібне хуліганство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-