Стефанчук відкрив пленарне засідання Ради, у залі – 170 депутатів

Стефанчук відкрив пленарне засідання Ради, у залі – 170 депутатів

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук відкрив пленарне засідання парламенту в середу. 

У залі зареєстровано 170 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав спікер парламенту.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на початку пленарного засідання розглянуть законопроєкти №6062 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" та №6000 "Про Державний бюджет України на 2022 рік". Їх представлятиме міністр фінансів Сергій Марченко.

До розгляду в першому читанні заплановано президентський законопроєкт №5864 "Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - Дня Української Державності".

У порядку денному також є законопроєкт №5630 "Про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо спрощеного набуття громадянства України іноземцями та особами без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України".

У другому читанні депутати мають намір розглянути проєкт закону №5230 "Про внесення змін до деяких законів України щодо використання майна ліквідованих комунальних закладів середньої освіти у сільській місцевості".

Окрім цього, парламентарії планують розглянути у другому читанні законопроєкт №4564 "Про внесення змін до деяких законів України щодо внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, а також оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-