Рада отримала подання Президента про призначення Резнікова міністром оборони

Рада отримала подання Президента про призначення Резнікова міністром оборони

Укрінформ
До Верховної Ради надійшло подання Президента Володимира Зеленського про призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони.

Про це у Телеграмі повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"До Верховної Ради України надійшло подання Президента України про призначення Резнікова Олексія міністром оборони України", — написав він.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 3 листопада звільнила Андрія Тарана з посади міністра оборони, а Олексія Резнікова - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

1 листопада віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Того ж дня члени "Слуги народу" на засіданні фракції вирішили делегувати на цю посаду народного депутата Ірину Верещук. Вони також підтримали рішення Президента Володимира Зеленського щодо висунення кандидатури Олексія Резнікова на посаду міністра оборони замість Андрія Тарана.

ВР планує розглянути питання про призначення Резнікова на посаду міністра оборони, а Верещук - на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України на пленарному засіданні 4 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-