Арахамія порадив «антиваксерам», які вийшли на мітинг, відвідати COVID-лікарні

Арахамія порадив «антиваксерам», які вийшли на мітинг, відвідати COVID-лікарні

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія засуджує мітинг противників вакцинації в урядовому кварталі та радить їм відвідати лікарні, де лікують хворих на COVID-19.

Про це Арахамія сказав на брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що, в першу чергу, люди не розуміють ризики які вони мають. Треба всіх цих людей не в урядовий квартал, а піти в ковідну лікарню, подивитися. Потім, мені здається, половина з них піде і почне думати", - сказав він.

Арахамія додав, що мітинг антивакцинаторів нагадав йому події в Нових Санжарах у 2020 році.

"Мені здається, що не могло такого трапитися після, фактично, двох років ковіду, локдаунів. У кожного через одне рукостискання, як мінімум є людина, яка тяжко хворіла. Я думаю, що в багатьох є людина, яка померла від ковіду. І коли десь якісь люди кажуть, що ковіду не існує, я до цього ставлюся як людина, з якою можна не розмовляти", - зазначив депутат.

Читайте також: Ткаченко зібрав добірку фейків про COVID-вакцинацію

Арахамія також розповів, що через затори, які утворилися вранці через акцію, він добирався до парламенту пішки пів години від вулиці Басейної.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада противники вакцинації провели свою акцію на площі Конституції під стінами Верховної Ради. Перед цим вони блокували урядовий квартал, перекривши декілька вулиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-