Комітет рекомендував Раді призначити Свириденко першим віцепрем'єром - міністром економіки

Комітет рекомендував Раді призначити Свириденко першим віцепрем'єром - міністром економіки

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань економічного розвитку рекомендував парламенту призначити Юлію Свириденко на посаду першого віцепрем'єр-міністра - міністра економіки.

Як передає Укрінформ, про це поінформував представник уряду в парламенті Тарас Мельничук у Телеграмі.

"Комітет з питань економічного розвитку рекомендував ВРУ призначити Свириденко Юлію Анатоліївну на посаду першого віцепрем'єр-міністра України - міністра економіки України", - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, 3 листопада, депутати звільнили Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів; Олексія Любченка - з посади першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки; Олексія Резнікова - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України; Олега Уруського - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості; Андрія Тарана - з посади міністра оборони.

Читайте також: Рада може змінити календарний план шостої сесії

Кандидати, які замінять звільнених очільників міністерств, уже запропоновані і схвалені Президентом Володимиром Зеленським та членами фракції "Слуга народу". Рішення щодо них парламент ухвалюватиме в четвер, 4 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-