Зеленський назвав «залізною» підтримку Байденом України

Зеленський назвав «залізною» підтримку Байденом України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що нова Хартія про стратегічне партнерство між Україною та США посилює дружбу й виводить співпрацю на новий рівень, та подякував президентові США Джо Байдену за "залізну" підтримку Української держави.

Про це він написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

“Делегація України під керівництвом керівника ОП Андрія Єрмака та міністра закордонних справ Дмитра Кулеби повернулася зі США, де було підписано нову Хартію про стратегічне партнерство між Україною та США, яка посилює нашу дружбу й виводить співпрацю на новий рівень. Ми вдячні Президентові Джо Байдену за його залізну підтримку України”, - зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 10 листопада, e Вашингтоні відбулося засідання Комісії стратегічного партнерства Україна-США, яке пройшло під головуванням міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби й державного секретаря США Ентоні Блінкена.

На ньому Кулеба й Блінкен підписали Хартію стратегічного партнерства Україна – США, яка визначає основні напрями двосторонніх відносин у ключових сферах на десятиліття вперед.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-