У підсанкційному списку змінили дані п'яти осіб - Зеленський увів у дію рішення РНБО

У підсанкційному списку змінили дані п'яти осіб - Зеленський увів у дію рішення РНБО

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки щодо внесення змін до даних про одну фізичну особу та 4 юридичні особи, проти яких раніше було запроваджено санкції.

Відповідний указ №572/2021 від 15 листопада опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 жовтня 2021 року «Про внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», - зазначається в документі.

Цим рішення внесено зміни до указу Президента від 19 лютого № 64 у частині доповнення даних про Наталію Миколаївну Лавренюк, яку раніше ЗМІ називали цивільною дружиною народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Так, згідно з доповненням вона має також ім'я - Світлана Петрівна Жучкова та, крім українського, має паспорт і громадянство Російської Федерації.

Також внесено зміни до указів, якими раніше запроваджувалися санкції, зокрема, у частині таких російських компаній, як ТОВ "Орошаєме" та АТ "Балабінське" (санкції було введено 23 березня - ред.), АТ "Албашський елеватор" та АТ "Білоглинський елеватор" (санкції введено 18 червня - ред.).

Як повідомляв Укрінформ, 19 лютого РНБО ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних осіб та восьми фізичних осіб, серед яких Віктор Медведчук, Оксана Марченко, Наталія Лавренюк та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-