Стефанчук оголосив про входження трьох нових парламентаріїв до фракції «Слуга народу»

Стефанчук оголосив про входження трьох нових парламентаріїв до фракції «Слуга народу»

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив про входження народних депутатів Сергія Кострійчука, Сергія Козиря, Віталія Войцехівського до складу фракції «Слуга народу» в парламенті.

Про це він повідомив під час пленарного засідання ВР у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

«Згідно з поданими заявами та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту Верховної Ради України повідомляю про входження народних депутатів України Кострійчука Сергія Володимировича, Козиря Сергія В'ячеславовича, Войцехівського Віталія Олександровича до складу депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Верховній Раді дев‘ятого скликання», – сказав спікер.

Новообрані народні депутати Сергій Козир, Віталій Войцехівський та Сергій Кострійчук склали депутатські присяги.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня в Україні пройшли проміжні вибори до Верховної Ради у двох виборчих округах - №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

9 листопада ЦВК встановила офіційні результати виборів, згідно з якими в ОВО № 184 переміг кандидат від «Слуги народу», ексголова Херсонської ОДА Сергій Козир (62,6%), в ОВО № 197 - також кандидат від «Слуги народу», мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський (46,1%).

Крім того, 9 листопада ЦВК визнала обраним народним депутатом за списком партії “Слуга народу” Сергія Кострійчука, який пройшов до парламенту у зв’язку з призначенням Ірини Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та достроковим припиненням її депутатських повноважень.

ЦВК 12 листопада зареєструвала народними депутатами Козиря, Войцехівського і Кострійчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-