МЗС з початку року оголосило понад 230 конкурсів на посади - Кулеба

МЗС з початку року оголосило понад 230 конкурсів на посади - Кулеба

Укрінформ
Міністерство закордонних справ з початку 2021 року оголосило 232 конкурси та добори на посади. Нині в пріоритеті посилення команд на азійському та африканському напрямах.

Про це повідомив глава МЗС Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

“З початку цього року ми оголосили безпрецедентну кількість вакансій: 232 відкритих конкурси та добори на посади усіх рівнів в апараті МЗС, представництвах МЗС на території України та закордонних дипломатичних установах”, - сказав він.

Кулеба зауважив, що від липня, коли оголосили конкурси на 20 посад з питань торгівлі та інвестицій у посольствах, у міністерстві проаналізували критерії відбору кандидатів і зараз винесли черговий великий пакет вакансій.

“14 дипломатичних посад високого рівня з економічних питань. У пріоритеті – посилення наших команд на азійському та африканському напрямах. Там ми бачимо великі можливості для українського бізнесу”, - наголосив міністр.

МЗС проведе ці конкурси із залученням бізнес-асоціацій, які допоможуть оцінити професійні навички кандидатів.

Як повідомляв Укрінформ, Кулеба переконаний, що скоординована внутрішня та зовнішня політика в енергетичній сфері та посилення енергетичної дипломатії допоможуть подолати сучасні виклики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-