Уряд розповість у Раді про стан охорони кордону з Білоруссю

Уряд розповість у Раді про стан охорони кордону з Білоруссю

Укрінформ
Першим питанням планується розгляд проєкту постанови 6135 "Про звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо створення центрального органу виконавчої влади в сфері захисту прав дітей – Державної служби України у справах дітей".

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Після години запитань до уряду парламентарії перейдуть до розгляду питань порядку денного.

У першому читанні депутати розглянуть законопроєкт 6060 "Про внесення змін до Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності" щодо підприємств водопровідно-каналізаційного господарства".

Проєкт закону 4358 "Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну" парламентарії розглянуть у другому читанні.

Порядок денний також передбачає розгляд президентського законопроєкту 6104 "Про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їх сімей".

У другому читанні депутати мають намір розглянути законопроєкти 4564 щодо внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, АР Крим та місті Севастополі, а також оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України та 5831 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині".

Серед питань порядку денного - законопроєкти 5099 "Про антидопінгову діяльність у спорті" та 5526 "Про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо спорту ветеранів України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-