У росії розвиваються два руйнівні для авторитарного каркасу процеси – Подоляк

У росії розвиваються два руйнівні для авторитарного каркасу процеси – Подоляк

Укрінформ
У російській федерації просто зараз розвиваються два скандальні процеси, які є вкрай руйнівні для авторитарного каркасу держави-агресора.

Про це в Телеграмі поінформував радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

«У частині регіонів РФ була спроба часткової мобілізації. У найбільш депресивних і мовчазних регіонах. Проте навіть там одразу почалася паніка. І щоб її зняти, спікери російського Міноборони вийшли на публіку з дивною заявою: мобілізація справді відбувається, але її організували... українські спецслужби.

Немає жодних сумнівів у тому, що українські специ дуже професійні та легко проводять ІПСО на території рф. Однак очевидною є спроба виправдати власне бажання компенсувати строковиками дедалі суттєвіші втрати живої сили в межах «геніальної» спецоперації», - вважає він.

За словами Подоляка, другий процес стосується управлінської еліти, яка намагається сховатися від будь-якої публічності. І тому на перший план виходять або «чисті пропагандисти, або ті, кого вчора вже списали й відправили на заслужену пенсію до Радбезу».

«Найбільш органічний у цьому – Медведєв. Саме його поява в публічному полі безпосередньо вказує на те, що реальна панівна еліта відмовляється від публічної лояльності та шукає можливість так чи інакше втекти з «російського військового корабля», - підкреслює радник керівника ОП. 

Як повідомлялось, 24 лютого з широкомасштабного вторгнення в Україну розпочався новий етап російсько-української війни. Російські війська обстрілюють та знищують в Україні ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-