Зеленський розповів, як змінювалося його ставлення до політики за три роки президентства

Зеленський розповів, як змінювалося його ставлення до політики за три роки президентства

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський розповів, як трансформувалося його ставлення до політики за три роки президентства.

Своїми враженнями глава Української держави поділився в інтерв‘ю з нагоди третьої річниці інавгурації, що транслюється в ефірі національного телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я отримую задоволення від моменту: що було вчора, що буде завтра. Дружина поруч. Ми зараз із вами сидимо. Деокупована Київська область. Не взяли (російські загарбники – ред.) Донбас. Поряд з речами звичайними є речі стратегічні для мене як для людини та як для Президента. Я від цього моменту отримую все, що можна. Задоволення від позитивних результатів нашої держави. Бо я не можу отримувати задоволення від того, що хтось заблокований, комусь зле, хтось загинув тощо. Але я живу сьогодні. Найголовніше, бачите, я став кращим. З роками я став бачити трошки гірше, що стосується дрібниць, але великі речі, мені здається, що далі, що ми хочемо, мені здається, я не просто став бачити краще, а в принципі, почав бачити", – зазначив Президент.

Читайте також: Подружжя Зеленських після початку війни не бачилося 2,5 місяця

Як повідомлялося, 20 травня 2019 року відбулась інавгурація Володимир Зеленського – відтоді він офіційно набув повноважень Президента України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-