Україна припинила дію чотирьох міжурядових угод із білоруссю

Україна припинила дію чотирьох міжурядових угод із білоруссю

Укрінформ
Кабінет Міністрів України припинив дію чотирьох міжурядових угод із білоруссю, зокрема щодо поставок озброєння і військової техніки, а також проведення спільних науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт у цій галузі.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

Зокрема, за словами Мельничука, припинено дію Угоди між урядами України та білорусі про взаємні поставки у 1995 році озброєння, військової техніки, інших матеріальних засобів та надання послуг для потреб оборони та безпеки, вчиненої 16 грудня 1994 р.; Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом республіки білорусь про додаткові заходи довіри і безпеки, вчиненої 16 квітня 2001 р.

Читайте також: Україна розірвала ще одну угоду з білоруссю

Крім того, припинено дію міжурядових угод із білоруссю про проведення спільних науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт в галузі озброєння і військової техніки та про взаємну охорону прав на результати інтелектуальної діяльності, що створені та надані в ході двостороннього військово-технічного співробітництва (обидві вчинені 18 жовтня 2005 р.).

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів пропонує зупинити дію Угоди про співробітництво в галузі трудової міграції з росією та білоруссю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-