Депутати пропонують Раді відкликати Шуфрича з посади голови комітету ВР з питань свободи слова

Депутати пропонують Раді відкликати Шуфрича з посади голови комітету ВР з питань свободи слова

Укрінформ
Народні депутати із парламентської фракції "Європейська солідарність" пропонують Верховній Раді відкликати Нестора Шуфрича з посади голови Комітету ВР з питань свободи слова.

Про це співголова фракції "Євросолідарність", народна депутатка Ірина Геращенко повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зареєстрували проєкт нашої постанови з відкликання Шуфрича з посади голови Комітету свободи слова №9469", – зазначила вона.

Читайте також: Нацрада анулювала ліцензії семи каналів Мураєва, Шуфрича та Медведчука

Геращенко підкреслила, що наполягатиме на терміновому винесенні відповідного проєкту постанови на голосування в залі парламенту.

Текст проєкту та супровідні документи наразі не оприлюднені на сайті парламенту.

До авторства законодавчої ініціативи долучилися 13 народних депутатів із фракції "Європейська солідарність" у Верховній Раді.

Читайте також: Корнієнко вважає, що Шуфрич має скласти повноваження голови комітету ВР з питань свободи слова

Нестор Шуфрич – народний депутат дев’ятого скликання, обраний до парламенту від забороненої проросійської політичної сили "Опозиційна платформа – За життя". У 2019 році очолив Комітет ВР з питань свободи слова. Колишній депутат сьомого, шостого, четвертого та третього скликань Верховної Ради. Неодноразово демонстрував проросійські настрої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-