Шуфричу продовжили строк тримання під вартою до 15 грудня

Шуфричу продовжили строк тримання під вартою до 15 грудня

Укрінформ
Печерський райсуд столиці продовжив запобіжний захід народному депутатові Нестору Шуфричу , якому повідомили про підозру у держзраді, у вигляді тримання під вартою до 15 грудня включно.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Керуючись ст. 29 Конституції і ст. 177, 178, 182, 193, 194, 197, 202, 376, 532, 534 КПК України, слідчий суддя ухвалив клопотання прокурорів задовольнити і продовжити строк тримання під вартою підозрюваного Шуфрича Нестора Івановича до 15.12.2023 року включно", - сказав суддя.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню і може бути оскаржена до Київського апеляційного суду упродовж 5 днів з дня проголошення.

Адвокати депутата заявили, що мають намір подавати апеляцію.

Читайте також: Стефанчук пояснив, за яких умов Шуфрича можна позбавити депутатського мандата

Як повідомляв Укрінформ, за матеріалами СБУ народному депутату Шуфричу повідомили про підозру за ст. 111 ККУ (Державна зрада). Санкція статті передбачає до 15 років тюрми.

Як свідчать матеріали розслідування, Шуфрич тісно співпрацював і виконував завдання колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони Володимира Сівковича, агента російської ФСБ, завдання якого - координація російської агентури в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-