Брінк після зустрічей у Вашингтоні заявила про двопартійну підтримку України

Брінк після зустрічей у Вашингтоні заявила про двопартійну підтримку України

Укрінформ
Посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк відвідувала США, щоб пояснити конгресменам та громадянам, чому підсумок війни проти нашої країни важливий і для них.

Про це американський посол заявила на брифінгу під час передачі важкої техніки східним регіонам України, передає кореспондент Укрінформу.

"Я була в Сполучених Штатах, частково і щоб поговорити з нашими обранцями, сказати, чому підсумок цієї війни важливий для США. Я чітко наголосила в цих розмовах, а також нашій громаді, що путінська агресія є загрозою Україні, Європі, всім демократичним країнам, а також це - потенційне заохочення інших агресорів по всьому світові”, – сказала дипломат.

Брінк наголосила, що після розмов у Вашингтоні вона із впевненістю стверджує про двопартійну підтримку України.

Читайте також: «Спостерігаємо, наче сокіл»: Брінк заявляє, що вся допомога США Україні використовується за призначенням

На переконання посла США, їй вдалось передати інформацію про те, що відбувається в Україні: “Тут (в Україні - ред.) рішуче населення й уряд, які розуміють, що стоїть на кону, і готові воювати, щоб перемогти”.

Як повідомляв Укрінформ, 1 листопада Бріджит Брінк обговорила з лідером республіканців у Сенаті США Мітчем Макконнеллом та іншими сенаторами стратегічну важливість подальшої підтримки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-