Глава МЗС Британії обговорить у Польщі та Болгарії підтримку України

Глава МЗС Британії обговорить у Польщі та Болгарії підтримку України

Укрінформ
Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон цього тижня відвідав Болгарію та Польщу з метою обговорення посилення підтримки України та боротьби з нелегальною міграцією.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у вівторок на сайті британського уряду.

"Україна буде на порядку денному протягом усього візиту. Міністр закордонних справ зосередиться на роботі з партнерами, включаючи Болгарію і Польщу, щоб забезпечити Україні необхідну підтримку. Обговорення включатиме те, як посилити зараз Україну у війні, забезпечити перемогу України, якщо Путін продовжуватиме бойові дії, та закласти фундамент довгострокового майбутнього України", - йдеться у повідомленні.

Під час переговорів зі своїми колегами Кемерон також обговорить, "як Велика Британія посилює підтримку ключових союзників по НАТО, в тому числі з метою розбудови стійкості, припинення залежності від російських енергоносіїв і боротьби з кіберзагрозами та дезінформацією".

"Пізніше цього тижня міністр закордонних справ візьме участь у Мюнхенській конференції з безпеки, де закликатиме союзників збільшити оборонне виробництво для України", - повідомили в британському уряді.

Читайте також: Канада та Британія обговорили безпекові гарантії Україні

Як повідомляв Укрінформ, раніше очільник МЗС Великої Британії Девід Кемерон заявив про відчуття, що сьогоднішні події у світі нагадують передвоєнні 1930-ті роки, коли Захід намагався умиротворити Адольфа Гітлера, а тепер повторює ті ж помилки з російським лідером Володимиром Путіним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-