Українські депутати обговорили з міністром оборони Канади посилення військової підтримки

Українські депутати обговорили з міністром оборони Канади посилення військової підтримки

Фото
Укрінформ
Члени делегації Верховної Ради в Оттаві обговорили з міністром оборони Канади Білом Блером і спікером Палати громад Грегом Фергюсом посилення військової підтримки України.

Про це повідомляє посольство України в Канаді у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Під час зустрічі з міністром оборони Канади Білом Блером було наголошено на необхідності невідкладного посилення військової допомоги для України, у першу чергу системами ППО. Крім того, були обговорені питання участі Канади у коаліції дронів та авіаційній коаліції, збільшення тренування наших пілотів на F-16”, - зазначає посольство.

Українські депутати зустрілися і зі спікером Палати громад Канади Грегом Фергюсом, з яким обговорили роль парламенту у невідкладному посиленні військової підтримки України, а також співголовування Канади в Міжнародній коаліції за повернення українських дітей та необхідність притягнення політичного та військового керівництва Росії до відповідальності за воєнні злочини в Україні.

Читайте також: Канада виділить на військову допомогу Україні $1,2 мільярда

Як повідомлялося, до парламенту Канади внесено проєкт державного бюджету на наступний рік, в якому передбачено 1,2 млрд дол. США на військову допомогу Україні.

Фото: Facebook / Посольство України в Канаді

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-