Єрмак обговорив із Шоном Пенном важливість привернення максимальної уваги до Саміту миру

Єрмак обговорив із Шоном Пенном важливість привернення максимальної уваги до Саміту миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів розмову з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном, у ході якої обговорили важливість привернення максимальної уваги до першого Глобального саміту миру.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в ОП

Єрмак подякував за підтримання уваги до України та важливі сигнали щодо необхідності продовження допомоги.

Він розповів Пенну про підготовку до Саміту миру, який має стати надважливою подією на дипломатичному напрямі задля наближення справедливого миру для України.

Читайте також: Єрмак: Важливо, аби про Глобальний саміт миру говорили і світові зірки спорту

Керівник ОП наголосив, що дуже важливо поширювати серед усіх країн світу інформацію про цей захід, адже Україні надзвичайно потрібна присутність кожної з них.

«Росія сьогодні використовує всі можливості для тиску та впливу на ці держави. Консолідація світових лідерів на Саміті миру допоможе нам показати Росії, Путіну, що він в ізоляції», – зазначив Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, перший Глобальний саміт миру відбудеться у Швейцарії 15-16 червня. До участі в заході запрошені глави держав та урядів з усіх континентів. 

Президент Зеленський заявив про наявність точної інформації від розвідки, що Росія не просто хоче зірвати Саміт миру, але й має конкретний план, як це зробити.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-