Україна та Нова Зеландія обговорили підготовку до Глобального саміту миру

Україна та Нова Зеландія обговорили підготовку до Глобального саміту миру

Укрінформ
Перший заступник міністра закордонних справ України Андрій Сибіга обговорив із новозеландським колегою Тахамоаною Макферсоном підготовку до Глобального саміту миру в червні.

Як повідомило Міністерство закордонних справ, про це йшлося під час відеозустрічі Сибіги із заступником міністра закордонних справ і торгівлі Нової Зеландії з питань Європи, Близького Сходу, Африки та Австралії Тахамоаною (Тахою) Макферсоном, передає Укрінформ.

Cторони відзначили важливість продовження позитивної динаміки двосторонніх контактів на високому та найвищому рівнях і погодили подальші кроки на цьому напрямі.

«Співрозмовники обговорили питання подальшого зміцнення підтримки України з боку Нової Зеландії. Особливу увагу приділено підготовці двох держав до Глобального саміту миру у червні», - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: Трюдо заявив про намір відвідати Саміт миру

Як повідомляв Укрінформ, Глобальний саміт миру відбудеться 15-16 червня у Швейцарії. Очікується, що участь у ньому візьмуть глави держав та урядів з усіх континентів. Країни, які візьмуть у ньому участь, вироблять спільну переговорну позицію і передадуть її Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-