Кулеба й Блінкен пообідали у «Veterano Pizza» у Києві

Кулеба й Блінкен пообідали у «Veterano Pizza» у Києві

Фото
Укрінформ
Глава МЗС України Дмитро Кулеба й держсекретар США Ентоні Блінкен провели робочий обід у піцерії ветеранів АТО «Veterano Pizza» у Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Кулеба й Блінкен зайшли в невелику піцерію «Veterano Pizza» в центрі Києва, де пообідали.

Зазначається, що піцерію, де стільниці виконані як прозорі вітрини, наповнені відстріляними гільзами, відкрив ветеран української армії Леонід Остальцев, який у 2014 році служив на сході України у складі 30-ї окремої механізованої бригади.

Фото: Getty Images

У закладі працюють українські ветерани війни, які регулярно доставляють безкоштовну піцу до лікарень, де проходять лікування інші військові.

Читайте також: У Держдепі розкрили подробиці візиту Блінкена в Україну

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок до Києва прибув державний секретар Ентоні Блінкен, аби продемонструвати солідарність США з Україною, яка зазнає масованих російських обстрілів.

На зустрічі з Блінкеном глава держави Володимир Зеленський наголосив на потребі у двох додаткових системах ППО Patriot для захисту Харкова й області та заявив, що хоче обговорити безпекову угоду і запланований Саміт миру у Швейцарії.

Держсекретар в свою чергу заявив, що потужна, успішна, квітуча, вільна Україна – це найкраща можлива відповідь російському диктатору Володимиру Путіну, тому Сполучені Штати разом із багатьма іншими партнерами сповнені рішучості щодо забезпечення успіху України на полі бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-