Україна має вже 12 безпекових угод із понад $23 мільярдами підтримки - Зеленський

Україна має вже 12 безпекових угод із понад $23 мільярдами підтримки - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що у 12 безпекових угодах, які уклала Україна, зафіксовано понад 23 мільярди доларів військової та фінансової підтримки.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Загалом укладено вже 12 безпекових угод, у яких зафіксовано понад 23 мільярда доларів військової та фінансової підтримки. Дякуємо партнерам і всім, хто вірить в Україну. Дякуємо всім, хто підтримує нашу боротьбу за незалежність!» – розповів Зеленський.

Джерело: Офіційний канал Президента України - Володимира Зеленського

Він також наголосив, що нові безпекові угоди для України – це більше сили та можливостей для захисту наших людей. «Іспанія, Бельгія, Португалія – ще три сильних документи, які фіксують довготривалу підтримку нашого народу», – відзначив Президент.

Читайте також: Три безпекові угоди і домовленості про F-16: Зеленський підсумував візити до Іспанії, Бельгії та Португалії

Як повідомляв Укрінформ, 27-28 травня Президент України Володимир Зеленський відвідав Іспанію, Бельгію та Португалію. Під час візитів він провів переговори з керівництвом цих країн та підписав двосторонні безпекові угоди.

Україна уклала вже 12 двосторонніх безпекових угод: з Великою Британією, Бельгією, Німеччиною, Францією, Данією, Канадою, Італією, Нідерландами, Фінляндією, Латвією, Іспанією та Португалією. Ці угоди підписані на виконання положень Спільної декларації G7, ухваленої у Вільнюсі 12 липня торік.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-