Радбези України та Туреччини домовилися про поглиблення взаємодії

Радбези України та Туреччини домовилися про поглиблення взаємодії

Укрінформ
Апарат РНБО України та Генеральний секретаріат Ради національної безпеки Туреччини домовилися про поглиблення двосторонньої взаємодії.

Про це йшлося на зустрічі Секретаря РНБО України Олександр Литвиненко з Генеральним секретарем Ради національної безпеки Республіки Туреччина Сейфуллахом Хаджимюфтюоглу, повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення Ради національної безпеки та оборони України у Фейсбуці.

“Сторони домовилися про поглиблення двосторонньої взаємодії між Апаратом РНБО України та Генеральним секретаріатом Ради національної безпеки Турецької Республіки”, - йдеться у поівдомленні.

Також у межах візиту в Туреччину Секретар РНБО України Олександр Литвиненко зустрівся з представниками провідних дослідницьких центрів та університетів Анкари з питань міжнародної політики. “

Читайте також: Керівників компанії Baykar нагородили медаллю РНБО

Відбувся обмін думками щодо впливу російсько-української війни на регіональну безпеку, становища кримських татар на окупованих територіях, реалізації Формули миру Президента України Володимира Зеленського”, - повідомили в РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, голову правління та технічного директора, генерального директора компанії Baykar - братів Байрактарів нагороджено медалями РНБО.

Фото: РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-