Зеленський на зустрічі із Сунаком: Зробимо все, щоб покласти край війні

Зеленський на зустрічі із Сунаком: Зробимо все, щоб покласти край війні

Відео
Укрінформ
На полях саміту «Групи семи» в Італії Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, під час якої було відзначено, що дві країни зроблять все необхідне, щоб покласти край незаконній війні Путіна.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Ми зробимо все необхідне, щоб покласти край незаконній війні Путіна. Саме тому Україна вітає зобов’язання Великої Британії продовжувати підтримувати армію, економіку та народ України», – розповів Зеленський.

Відео: ОП

За його словами, у дедалі більш нестабільному світі Британія та Україна єдині в прагненні забезпечити безпечне майбутнє для наших народів.

Читайте також: Зеленський і Сунак обговорили продовження оборонної співпраці та підготовку до Саміту миру

Як повідомляв Укрінформ, на полях саміт G7 заплановано проведення низки двосторонніх зустрічей. Уже відбулися перемовини із господаркою саміту, головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні та прем’єр-міністрами Японії Фуміо Кішідою та Канали Джастіном Трюдо. Заплановані переговори з президентами США Джо Байденом і Європейської ради Шарлем Мішелем та директоркою-розпорядницею МВФ Крісталіною Георгієвою. З Фуміо Кішідою та Джо Байденом підписано двосторонні безпекові угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-