Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт

Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт

Фото
Укрінформ
Печерський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокуратури про обрання народному депутату Миколі Тищенку запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Рішення оголосив слідчий суддя Олексій Соколов, передає Укрінформ.

«Клопотання задовольнити. Застосувати відносно Тищенка... запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - заявив Соколов.

Крім того, суд зобов’язав народного депутата здати паспорти для виїзду за кордон і не відлучатися з місця проживання без дозволу слідства.

Читайте також: Тищенко розбив два телефони, коли йому оголошували підозру

Як повідомлялося, генеральний прокурор Андрій Костін повідомив про підозру народному депутату Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця спецпідрозділу ГУР Kraken у Дніпрі.

Суд почав обирати запобіжний захід депутату Тищенку / Фото: Володимир Тарасов. Укрінформ

За даними ДБР, 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата протиправно позбавила волі ексвійськовослужбовця. Зокрема, його утримували протягом певного часу та завдали тілесних ушкоджень. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів.

Читайте також: У фракції «Слуга народу» заявили, що не підтримують звʼязків із Тищенком

Раніше поліція відкрила два кримінальні провадження за фактом нападу невідомих у камуфльованому одязі та балаклавах на чоловіка 20 червня у Дніпрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-