Президент України зустрівся з делегацією Сенату та спікером Палати представників

Президент України зустрівся з делегацією Сенату та спікером Палати представників

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський проводить зустріч зі спікером Палати представників американського Конгресу Майком Джонсоном.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Переговори Президента України зі спікером-республіканцем проходять після його зустрічей з керівництвом обох партій у Сенаті США, а також з лідером демократів у Палаті представників Гоакімом Джеффрісом.

Раніше Володимир Зеленський підтвердив журналістам, що підтримка України, а також скасування обмежень для ударів по військових обʼєктах у РФ є основними темами переговорів.

Перед тим Президент України обговорив із делегацією Сенату США оборонну підтримку нашої держави.

"Важлива зустріч із делегацією Сенату США на чолі з лідером Демократичної партії в Сенаті Чаком Шумером і лідером Республіканської партії в Сенаті Мітчем Макконнеллом, а також сенаторами від обох партій. Обговорили ситуацію на полі бою, американську оборонну підтримку. Розповів про посилення ракетного терору з боку Росії проти українських міст та об’єктів критичної інфраструктури", - написав Зеленський у Телеграмі.

Читайте також: Зеленський і Шольц обговорили постачання систем Patriot та ситуацію на фронті

Водночас він подякував президенту США, обом палатам Конгресу та обом партіям, а також американському народу за підтримку України.

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський перебуває з візитом у США, де цього тижня проходить ювілейний саміт НАТО. Програмою візиту передбачені його зустрічі з представниками державного керівництва США та лідерами іноземних держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-