Зеленський обговорив із Мелоні ППО для України

Зеленський обговорив із Мелоні ППО для України

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Вашингтоні з головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні. Сторони обговорили потреби України у протиповітряній обороні.

Про це інформує глава Української держави в Телеграмі, передає Укрінформ.

"У Вашингтоні провів зустріч із головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні. Поінформував про ситуацію на фронті та російський повітряний терор проти українських міст. Обговорили ключові потреби України, зокрема протиповітряну оборону", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський обговорив із Макроном підготовку наступного оборонного пакету

Президент висловив вдячність за те, що цьогоріч обороноздатність і відбудова України визначені пріоритетними питаннями італійського головування в G7.

Як додають в Офісі Президента, під час зустрічі лідери обговорили підсумки першого Саміту миру, а також підготовку до другого Саміту та наступної Конференції з відновлення України, яка відбудеться в Італії у 2025 році. Окрему увагу приділили результатам саміту НАТО у Вашингтоні, які стали ще одним важливим кроком до майбутнього членства України в Альянсі.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський перебуває у Вашингтоні, де брав участь у ювілейному 75-му саміті НАТО.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-