Президент - про «мирний план» Трампа: Загальні речі мені зрозумілі

Президент - про «мирний план» Трампа: Загальні речі мені зрозумілі

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що загальні речі плану завершення війни Дональда Трампа йому зрозумілі і запевнив, що у разі обрання Тампа президентом США, буде з ним працювати.

Про це Глава Української держави заявив під час пресконференції, передає Укрінформ.

«Що стосується плану завершення війни кандидата на пост президента США Дональда Трампа, то загальні речі мені зрозумілі. Якщо Дональд Трамп стане президентом, ми будемо працювати. Я цього не боюся», - підкреслив Зеленський.

Загалом, за словами Президента, більшість представників Республіканської партії США підтримують Україну.

«У нас двопартійна підтримка. У нас потужні відносини з республіканською частиною Конгресу і цією частиною американського політикуму США. Я зустрічався із губернаторами-республіканцями упродовж натівського саміту. У штаті Юта у мене була зустріч з великою кількістю губернаторів, саме республіканців. Вони з великою повагою ставляться до України, до народу України, наших воїнів та до мене. Відповідні відносини ми будемо розвивати незалежно від результату президентських виборів у США», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський ще не спілкувався з Трампом після замаху

Як повідомлялося, у межах візиту до США Президент України нагородив лідера Демократичної партії в Сенаті Чака Шумера та голову Республіканської партії в Сенаті Мітча Макконнелла орденами «За заслуги» І ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-