Президент упевнений, що позиція Британії щодо підтримки України не зміниться із новим прем’єром

Президент упевнений, що позиція Британії щодо підтримки України не зміниться із новим прем’єром

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив впевненість у тому, що зі зміною прем’єр-міністра позиція Великої Британії щодо підтримки України залишиться непохитною.

На цьому Глава держави наголосив в інтерв’ю ВВС під час візиту до Великої Британії, передає Укрінформ.

«…З усіма вашими прем'єр-міністрами у мене були потужні відносини. Різні по часу, але кожен із прем'єр-міністрів додавав … Королівство об'єднане довкола людей, цінностей, свободи і демократії. І це було дуже важливо для нас. Сьогодні четвертий прем'єр-міністр, і я не думаю, що позиція Британії зміниться. Але я би дуже хотів, щоб прем'єр-міністр Кір Стармер став особливим», - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що зараз для України дуже потрібна підтримка і сила, щоб перегорнути нову сторінку. Попри втому, яка накопичилася у світі від війни, попри побоювання щодо ескалації конфлікту після чергової допомоги Україні.

Читайте також: Борис Джонсон впевнений, що Трамп допоможе закінчити війну в Україні

«Ми хочемо, щоб нам дали можливість відповідати їм (росіянам - ред.) за шпиталі, за наші дитячі лікарні, за наші школи, за наші університети, за все, що вони руйнують зі своїх баз і зі своїх військових аеродромів. Ми хочемо, щоб нам дали можливість вашою зброєю відповідати їм в ту точку, звідки прилетіла ракета», - наголосив Президент.

Як повідомлялося, у Центрі військової розвідки Сил оборони Естонії заявили, що війська РФ підтримують інтенсивність атак на полі бою в Україні, попри значні втрати та поступове надходження західної зброї Києву.

Скрін відео: BBC News Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-