Єрмак обговорив ситуацію на фронті та посилення ППО з помічником Байдена

Єрмак обговорив ситуацію на фронті та посилення ППО з помічником Байдена

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з помічником президента США, радником із національної безпеки віцепрезидента США Філом Гордоном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Очільник Офісу глави держави розповів про ситуацію на фронті та збільшення кількості російських атак на українські міста й громади, зокрема на енергетичну інфраструктуру. Він наголосив на важливості посилення української протиповітряної оборони сучасними західними системами.

Єрмак і Гордон обговорили подальшу підтримку України з боку США, результати першого Саміту миру та реалізацію пунктів Формули миру.

Керівник Офісу Глави держави подякував Президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену, обом палатам і партіям Конгресу та всьому американському народові за допомогу Україні в боротьбі з російською агресією, а також за оборонний пакет, який уже працює на полі бою.

Читайте також: Байден в останні місяці президентства зосередиться на Україні та Близькому Сході - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден делегував міністрові фінансів Джанет Єллен та держсекретареві Ентоні Блінкену деякі свої повноваження відповідно до закону, який регламентує використання російських суверенних активів на користь України (REPO).

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-