Зеленський: Працюємо над спільним із НАТО захистом від ударів російських ракет і дронів

Зеленський: Працюємо над спільним із НАТО захистом від ударів російських ракет і дронів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду за участю представників Міністерства закордонних справ, Міноборони та Головного управління розвідки щодо взаємодії з НАТО у контексті посилення безпеки в регіоні.

Про це глава держави повідомив у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Провів тривалу нараду з міжнародниками: МЗС, Міністерство оборони, військові, ГУР, Офіс. Щодо нашої взаємодії з НАТО – загалом з Альянсом та, зокрема, із сусідами в регіоні, які є членами НАТО. Очевидно, що разом ми здатні додати більше безпеки й стабільності нашому регіону та всій Європі", - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що необхідно втілити практичні кроки у тому, "як ми у взаємодії зможемо додавати одне одному реальної безпеки".

Читайте також: Зеленський заслухав упродовж дня три результативні доповіді Сирського

"Сьогодні обговорили наші спільні можливості захисту від ударів російських ракет і дронів – ми працюємо над реалізацією. Я дякую всім, хто допомагає!" - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу Сполучених Штатів й обговорив з нею, зокрема, припинення будь-яких спроб Росії затягнути війну.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-