Прем’єр Індії прибув з візитом до України

Прем’єр Індії прибув з візитом до України

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді сьогодні перебуває з візитом в Україні.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді з візитом в Україні», - розповів Андрій Єрмак.

В інтерв’ю India Today він зазначив, що вважає цей візит дуже важливим, особливо зважаючи на те, що він відбувається під час війни.

«Я дуже сподіваюся на те, що після довгого періоду, коли у нас не було візитів прем’єрів Індії та наших лідерів до цієї країни, це історичний момент, і ми маємо багато питань для співпраці. Думаю, що зустріч прем’єра Моді з Прездентом Зеленським буде дуже корисною і матиме конкретні результати», - сказав Андрій Єрмак.

Читайте також: Моді у Києві планує обговорити мирне врегулювання війни між Росією та Україною

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня у Варшаві під час брифінгу з главою польського уряду Дональдом Туском заявив прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив, що Індія вважає, що жодна війна не завершується на полі бою, і підтримує дипломатичні зусилля щодо якомога швидшого завершення війни в Україні. Він додав, що Індія готова співпрацювати з іншими дружніми народами заради забезпечення якомога більшої підтримки миротворчих зусиль для відновлення миру в Україні.

Фото: ANI

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-