Зеленський та прем’єр Індії вшанували пам’ять загиблих під час війни українських дітей

Зеленський та прем’єр Індії вшанували пам’ять загиблих під час війни українських дітей

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нарендра Моді у Києві вшанували пам’ять українських дітей, життя яких забрала російська агресія.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Разом із прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді вшанували пам’ять дітей, життя яких забрала російська агресія. Діти кожної країни заслуговують на безпеку. Ми повинні зробити її можливою», - зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський та Нарендра Моді вшанували пам'ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії / Фото: Офіс Президента

Читайте також: Дуда обговорив з Моді війну в Україні

Лідери України та Індії відвідали створений Національним музеєм історії України у Другій світовій війні Мартиролог дітей, загиблих у період повномасштабної російсько-української війни, і вшанували їх пам’ять.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді 23 серпня прибув з візитом в Україну.

Напередодні Моді під час перебування у Варшаві заявив, що Індія вважає, що жодна війна не завершується на полі бою, і підтримує дипломатичні зусилля із якомога швидшого завершення війни в Україні. Він додав, що Індія готова співпрацювати з іншими дружніми народами заради забезпечення якомога більшої підтримки миротворчих зусиль для відновлення миру в Україні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-