Кулеба у Польщі обговорив перехоплення російських ракет і дронів

Кулеба у Польщі обговорив перехоплення російських ракет і дронів

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який наразі перебуває з візитом у Польщі, зустрівся зі своїм польським колегою Радославом Сікорським в Ольштині і обговорив з ним кроки щодо перехоплення російських дронів та ракет.

Про це він написав у соцмережі Х, передає Укрінформ. 

За словами Кулеби, міністри зокрема зосередилися на питанні винищувачів МІГ-29 і домовилися про подальші кроки щодо «створення можливості для сусідів України перехоплювати зі своєї території російські ракети і безпілотники в українському повітряному просторі».

Кулеба додав, що «вдячний усім полякам, які підтримують Україну з перших годин повномасштабної війни Росії». «Разом ми захистимо свободу і безпеку для наших двох країн, а також для всієї Європи», - наголосив він.

Крім того Кулеба порушив питання про необхідність створення повноцінної української школи у Варшаві. «Ми з Радеком домовилися продовжити роботу над цим питанням. У цьому питанні ми також розраховуємо на підтримку мера Варшави Рафала Тшасковського», - повідомив глава українського МЗС.

Читайте також: Міністр оборони Латвії: Якщо інциденти з дроном РФ повторяться на території НАТО - буде конкретна реакція

Фото: Дмитро Кулеба / Х

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-