Малюська про свою відставку: «Цього разу все серйозно»

Малюська про свою відставку: «Цього разу все серйозно»

Укрінформ
Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що на відміну від попередніх разів, тепер повідомлення про його відставку слід сприймати серйозно.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На цей раз, на відміну від попередніх 100 500, усе серйозно. Маю встигнути зробити ще купу роботи і позакривати усі хвости, тож розлогий пост напишу пізніше», – зазначив Малюська.

Він подякував Президентові Володимиру Зеленському, Прем’єр-міністрові Денису Шмигалю та Голові Верховної Ради Руслану Стефанчуку за можливість попрацювати «на цій надважливій та надцікавій посаді і бути корисним країні».

Малюська також закликав усіх народних депутатів підтримати його відставку під час голосування у сесійній залі.

Читайте також: Арахамія анонсував завтра день звільнень: Більш як 50% Кабміну зазнають змін

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні до Верховної Ради надійшли заяви про відставку міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олесандра Камишіна, міністра юстиції Дениса Малюськи, міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця та голови Фонду держмайна Віталія Коваля.

У липні українські ЗМІ, посилаючись на власні джерела, повідомили, що Денис Малюська написав заяву про відставку. Очільник Мін'юсту тоді віджартувався у соцмережі з приводу цих повідомлень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-