Зеленський подякував Румунії за Patriot для України

Зеленський подякував Румунії за Patriot для України

Відео
Укрінформ
Україна розраховує, що міжнародні партнери реалізують повний пакет рішень щодо постачання систем протиповітряної оборони та іншої допомоги.

Про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Є вже чітке рішення Румунії щодо системи Patriot для України. Це рішення ухвалене на всіх рівнях. Я дякую за нього. І ми розраховуємо, що партнери реалізують повний пакет рішень щодо ППО та іншої допомоги Україні – це саме той пакет, який був ухвалений на саміті НАТО у Вашингтоні, що відбувся в липні", - сказав Президент.

Як зазначив глава держави, міністр оборони України провів низку зустрічей у Франції, Британії, Німеччині, тривають співпраця з Італією, перемовини з американськими партнерами. Також Україна вже підготувалась до нового засідання «Рамштайну», яке відбудеться незабаром.

Читайте також: Канада передасть Україні систему NASAMS на початку наступного року

"І все, про що ми домовляємось із партнерами, потребує максимально оперативної реалізації. Коли рішення швидкі, Росія не встигає адаптуватись, і ми досягаємо особливо цінних результатів. Це стосується і захисту наших міст і громад від ударів, і підтримки наших воїнів на фронті, і стійкості нашої держави, наших людей", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Румунія ухвалила рішення передати Україні комплекс протиповітряної оборони Patriot PAC-3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-