Зеленський - про кадрові зміни: Урядові інституції мають працювати ще активніше, ніж раніше

Зеленський - про кадрові зміни: Урядові інституції мають працювати ще активніше, ніж раніше

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський прокоментував кадрові зміни в уряді, наголосивши, що урядові інституції мають працювати максимально активно на всіх рівнях.

Про це глава Української держави сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Відбулись урядові заміни. Я вдячний парламенту за підтримку відповідних кандидатур. Дуже важливо, щоб урядові інституції зараз працювали максимально активно – ще активніше, ніж це було раніше. На всіх рівнях", - сказав Зеленський.

Джерело: ОП

Зокрема, як зазначив Президент, необхідно більше інвестицій партнерів в оборонне виробництво України, більш активне просування в перемовному процесі із Євросоюзом та підготовка майбутньої угоди про вступ.

Читайте також: Шмигаль прокоментував призначення нових міністрів

Також, за його словами, має бути більше взаємодії та взаєморозуміння між центральною владою та громадами.

А також більше підтримки для фронту і для громадян, зокрема, постачання зброї, захисту обʼєктів енергетики, відбудови зруйнованого окупантами.

Зеленський також наголосив на потребі чіткої ветеранської політики, протидії російській пропаганді за кордоном, роботи з глобальною українською спільнотою, активізації роботи з партнерами, щоб кошти від російських активів були спрямовані для України.

Читайте також: Зміни в уряді: Рада призначила двох віцепрем’єрів і сімох міністрів

"Є десятки таких цілком конкретних завдань, і на своїй посаді кожен протягом осені повинен дати визначені результати", - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня Верховна Рада підтримала призначення Олексія Кулеби на посаду віцепрем'єр-міністра з відновлення України - міністра розвитку громад та територій, Андрія Сибіги на посаду міністра закордонних справ України, Наталії Калмикової на посаду міністра у справах ветеранів, Матвія Бідного на посаду міністра молоді та спорту України, Миколи Точицького на посаду міністра культури та стратегічних комунікацій, Світлани Гринчук на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Ольги Стефанішиної на посаду віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України - міністра юстиції, Германа Сметаніна на посуду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-