Зміни у Кабміні потрібні для посилення урядових інституцій - Стефанчук

Зміни у Кабміні потрібні для посилення урядових інституцій - Стефанчук

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що зміни у Кабінеті Міністрів України відбулись для посилення урядових інституцій.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

«Сьогодні Верховна Рада України призначила нових членів Кабінету Міністрів України. Ні для кого не секрет, що питання посилення урядових інституцій довгий час було предметом дискусій та обговорень. І ключове слово тут — «посилення». Вважаю, що саме для цього і відбулися зміни», - зазначив Стефанчук.

Окрім того, за його словами, декілька міністерств, якими довгий час керували тимчасово виконувачі обовʼязків — відсьогодні мають очільників.

Читайте також: Шмигаль прокоментував призначення нових міністрів

«Викликів багато, на багатьох напрямах. Кожен із нових очільників розуміє відповідальність і поставлені задачі. Щиро бажаю кожному з міністрів, яких сьогодні призначив український парламент, продуктивної та ефективної роботи», - побажав Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня Верховна Рада підтримала призначення віцепрем'єр-міністра з євроінтеграції - міністра юстиції, віцепрем'єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад та територій, а також очільників МЗС, Мінстратегпрому, Мінагрополітики, Мінветеранів, Міністерства культури та стратегічних комунікацій, Міндовкілля і Мінмолодьспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-