Сибіга обговорив подальшу співпрацю з главами МЗС Бельгії та Норвегії

Сибіга обговорив подальшу співпрацю з главами МЗС Бельгії та Норвегії

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга провів перші телефонні розмови з очільниками МЗС Бельгії Хаджою Лабіб та Норвегії Еспеном Бартом Ейде.

Про це глава української дипломатії повідомив у соцмережі Х, передає Укрінформ.

"Гарна і дружня розмова з моєю бельгійською колегою Хаджою Лабіб. Подякував Бельгії за підтримку, військову допомогу, рішення про прискорення постачання F-16 та значний прогрес у питанні вступу України до ЄС під час бельгійського головування. Впевнений у подальшій підтримці міністерки Лабіб", - написав Сибіга про першу розмову.

Інформуючи про спілкування з норвезьким колегою, Сибіга акцентував, що українська сторона цінує партнерство між країнами та підтримку Норвегією нашого народу.

«Ми обговорили наступні кроки у нашому чудовому двосторонньому діалозі, а також шляхи зміцнення довгострокової допомоги та розширення українсько-норвезького оборонного співробітництва", - повідомив міністр.

Читайте також: Сибіга анонсував нову структуру МЗС та відкликав тимчасового повіреного в Грузії

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Андрій Сибіга закликав країни-союзники до зняття обмеження на використання західної зброї по цілях на території Росії.

 Фото: Фейсбук Андрій Сибіга

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-