Уряд перерозподілив кошти на заходи з реалізації антикорупційних стратегій

Уряд перерозподілив кошти на заходи з реалізації антикорупційних стратегій

Укрінформ
Кабінет міністрів здійснив перерозподіл бюджетних коштів, передбачених у державному бюджеті на здійснення заходів з реалізації антикорупційних стратегій.

Як передає Укрінформ, про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі.

Уряд виклав у новій редакції Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на здійснення заходів з реалізації антикорупційних стратегій. Відповідно до змін, бюджетні кошти можуть спрямовуватися на закупівлю послуг з проведення досліджень щодо ситуації з корупцією та на виплату винагород викривачам.

Крім того, уряд здійснив перерозподіл видатків державного бюджету шляхом зменшення обсягу видатків за програмою "Забезпечення діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції" на 1 млн 680 тис. гривень та збільшення обсягу видатків за програмою "Реалізація антикорупційних стратегій" на таку ж суму.

Читайте також: Справа Дубінського: депутату змінили попередню підозру й оголосили нову

Зазначається, що кошти спрямовані на забезпечення виконання судових рішень щодо виплат винагород викривачам у 2024 році.

Як повідомляв Укрінформ, 6 вересня Кабінет міністрів здійснив перерозподіл бюджетних коштів, спрямувавши 224,6 млн грн на медичну допомогу та соціальну реабілітацію військовослужбовців у Клінічній лікарні "Феофанія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-