Зеленський обговорив з президентом Естонії оборонну підтримку та відбудову України

Зеленський обговорив з президентом Естонії оборонну підтримку та відбудову України

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у Києві провів зустріч із президентом Естонії Аларом Карісом - обговорили оборонну підтримку, відбудову України та шлях до Європейського Союзу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зеленський подякував Президенту Естонії та його дружині Сір’є Каріс за участь у Саміті перших леді та джентльменів, який сьогодні відбудеться в Києві.

Відео: Офіс Президента

Президент України також відзначив рішення Естонії виділяти щороку 0,25% ВВП на оборонні потреби Української держави, що закріплено у двосторонній безпековій угоді.

«Вдячні за вашу підтримку в усіх сферах і дуже важливу угоду про співробітництво у сфері безпеки між нашими країнами. Ми дуже раді, що маємо таку кількість стратегічних партнерів», – наголосив Зеленський.

Крім того, він подякував за активну участь Естонії у відбудові України, зокрема за вже реалізовані проєкти у Житомирській області.

Читайте також: Контрнаступ РФ у Курській області йде за українським планом - Зеленський

Окрему увагу під час зустрічі приділили євроінтеграційному поступу України. Зеленський відзначив вагому експертну підтримку Української держави з боку Естонії в переговорному процесі.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Естонії Алар Каріс прибув до Києва з візитом.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-