Остаточне рішення щодо далекобійних ударів по РФ іще не ухвалено - прем’єр Британії

Остаточне рішення щодо далекобійних ударів по РФ іще не ухвалено - прем’єр Британії

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив, що остаточне рішення щодо застосування ракет Storm Shadow по цілях на території РФ ще не ухвалено.

Про це він сказав після зустрічі з президентом США Джо Байденом, передає Укрінформ із посиланням на Politico

Водночас, як зазначається, Стармер натякнув, що подальший розвиток подій у цьому питанні можливий на засіданні Генеральної Асамблеї ООН цього місяця. «Очевидно, що ми повернемося до цього питання на ГА ООН через кілька днів з більш широким колом осіб», - сказав він.

Стосовно розмови із Байденом Стармер зазначив, що «це не була зустріч щодо конкретного потенціалу», але додав, що «ми прийшли до сильної позиції».

Як повідомляв Укрінформ, у Білому домі заявили, що лідери США й Великої Британії під час зустрічі у Вашингтоні підтвердили непохитну підтримку України, а також засудили співпрацю Росії, Ірану, Північної Кореї та Китаю. 

Читайте також: Україна має право бити далекобійною зброєю по цілях у Росії - Трюдо

Цього тижня в Лондоні зустрілися глави зовнішньополітичних відомств США і Британії, вони також здійснили спільний візит в Україну.

Раніше Президент Володимир Зеленський заявляв, що Україні потрібен дозвіл на застосування далекобійної зброї по військових об’єктах на території Росії від чотирьох країн: Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції та Німеччини.

Фото: Stefan Rousseau/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-