Держдеп США: Україні може допомогти комплекс різних озброєнь, і ми працюємо над цим

Держдеп США: Україні може допомогти комплекс різних озброєнь, і ми працюємо над цим

Укрінформ
Державний департамент США вважає, що наблизити перемогу України здатен не один окремий вид зброї, як-то далекобійні ракети, а цілий комплекс озброєнь, і Сполучені Штати працюють над тим, щоби забезпечити його для ЗСУ.

Так прокоментував питання щодо перспектив для України отримати можливості завдавати ударів вглиб території РФ західною зброєю речник Держдепартаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Як сказав міністр оборони, немає жодної зброї, яка кінець кінцем сама по собі стала б «чарівною паличкою», і яка стала б вирішальною в цьому конфлікті. Існує низка різних можливостей, які разом узяті можуть допомогти Україні виграти цю війну, і ми продовжуємо їм надавати це»,- зауважив представник американського відомства.

Він зазначив, що в США продовжать оцінювати, якими додатковими можливостями й тактиками можна ще забезпечити Україну.

Читайте також: США ознайомлені з елементами плану Зеленського й чекають зустрічі президентів - Держдеп

«І коли ми дійдемо оцінки, що це в їхніх інтересах та в інтересах Сполучених Штатів, ми це зробимо», - зазначив речник Держдепу.

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня в Вашингтоні підтвердили, що після останньої зустрічі президента США й прем’єр-міністра Великої Британії політика США щодо ударів вглиб Росії залишається незмінною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-