Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України

Зеленський розраховує, що США підтримають План перемоги України

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна дуже розраховує на підтримку з боку Сполучених Штатів Америки Плану перемоги України у війні.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Активно готуємося до перемовин в Америці – це Президент Байден, представники обох партій у Конгресі, розраховуємо на зустрічі і з обома кандидатами в Президенти Сполучених Штатів», - розповів Зеленський.

Він наголосив, що «ми в Україні завжди будемо вдячні Америці за підтримку нашої незалежності – за всю надану допомогу, щоб Україна вистояла в цій війні».

Джерело: ОП

«І тепер ми представимо цілком конкретний план, як Україні в цій війні не просто вистояти, не просто тримати рівень спротиву, як зараз, але саме зараз посилитись – посилитись так, щоб реально наблизити справедливий мир, реально наблизити перемогу. Україна розраховує на цю підтримку дуже. І це справедливо. Бо коли один народ виграє битву за свою незалежність і дотримання міжнародного права, увесь світ виграє. І саме так має бути», - підкреслив глава Української держави.

Читайте також: План перемоги розрахований на швидкі рішення партнерів із жовтня по грудень - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський наступного тижня відвідає США, де візьме участь у роботі Генасамблеї ООН та проведе низку зустрічей, зокрема з президентом США Джо Байденом, віцепрезиденткою Камалою Гарріс і 45-м президентом Дональдом Трампом.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-