Україна отримала повну підтримку стратегії наближення миру завдяки силі - Зеленський

Україна отримала повну підтримку стратегії наближення миру завдяки силі - Зеленський

Звернення
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що повертається додому зі Сполучених Штатів Америки, де отримав повну підтримку стратегії наближення миру - миру завдяки силі.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у вечірньому зверненні.

«Дякую Конгресу Сполучених Штатів за незмінну двопартійну підтримку і бажання нам допомогти – допомогти виграти. Сенатори, члени Палати представників – всі, хто бачить, як багато можемо зробити разом. Ми отримали повну підтримку стратегії наближення миру – миру завдяки силі», – зазначив Президент.

Глава держави також подякував всім, хто «допомагає зупиняти російський терор і хто розуміє, що лише силою можна примусити Росію поважати правила і дотримуватись базових документів світу».

Читайте також: США вивчають План перемоги Зеленського і розглядають «додаткові дії» для допомоги - Блінкен

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський у Вашингтоні зустрівся з представниками обох партій Сенату й Палати представників США.

26 вересня глава української держави провів зустріч з главою Білого дому Джо Байденом і представив йому План перемоги нашої держави. Пізніше він зустрівся віцепрезиденткою США і кандидаткою в президенти від Демократичеої партії Камалою Гарріс, яку теж ознайомив з деталями Плану перемоги.

А 27 вересня Зеленський у Нью-Йорку представив План перемоги кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-