Президент: На «Рамштайні» обговоримо спільні кроки, жовтень - час рішень

Президент: На «Рамштайні» обговоримо спільні кроки, жовтень - час рішень

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що незабаром у Німеччині у форматі “Рамштайну” Україна обговорить кроки разом із союзниками та будуть ухвалені відповідні рішення.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні.

За його словами, під час візиту до Сполучених Штатів реалізували багато завдань.

Глава держави подякував президенту Байдену за найбільший за весь час пакет підтримки – майже 8 мільярдів доларів. Це зброя для фронту, і ППО для українських міст, і розширення тренувальної місії F-16.

Відео: Офіс Президента

“Я представив План перемоги, і ми домовились, що вже незабаром у Німеччині у форматі «Рамштайну» обговоримо наші кроки разом із союзниками. Жовтень – час рішень”, - підкреслив Зеленський.

Президент додав, що для України було важливо провести зустрічі з обома кандидатами у Президенти США.

“Зустріч з Камалою Гарріс – всі важливі акценти прозвучали, майже годинна розмова. Зустріч з Дональдом Трампом – це друга наша зустріч з дев’ятнадцятого року, і саме зараз, коли так важливо. Дякую за увагу до деталей нашого Плану перемоги”, - акцентував Зеленський.

Читайте також: Байден повідомив дату зустрічі лідерів у форматі «Рамштайн»

Він наголосив, що життя базується на принципах і законі тоді, коли не можна його зруйнувати насильством. 

"Саме тому так потрібна єдність. Єдність союзників, єдність світу, щоб зупинити Росію, цю війну і гарантувати справжній чесний мир. Мир, якого Україна хоче більше, ніж будь-хто у світі, і який обовʼязково буде", - запевнив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський перебував з візитом у США, де взяв участь у заходах високого рівня Генасамблеї ООН та провів майже три десятки зустрічей.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-