Зеленський представив План перемоги прем'єрці Італії Мелоні

Зеленський представив План перемоги прем'єрці Італії Мелоні

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги Голові Ради міністрів Італії Джорджі Мелоні.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Представив План перемоги Голові Ради міністрів Італії Джорджі Мелоні. Ми дуже продуктивно обговорили сьогодні всі аспекти Плану. Головне – це посилити позиції України та наші відносини з найближчими партнерами таким чином, щоб ми створили необхідні умови, необхідну справедливу атмосферу для чесної дипломатії", - йдеться у дописі Володимира Зеленського.

Президент також висловив подяку за підготовку конференції з відновлення України, яка відбудеться в Італії. "Для нас важливо, щоб італійський бізнес був значимо представлений у проєктах відбудови в Україні", - підкреслив Зеленський.

Окремо Президент України подякував за надану безпекову допомогу – передусім системи ППО, які рятують життя в наших містах і селах.

Читайте також: Зеленський представив прем’єру Британії План перемоги

"Сьогодні ми також обговорили з Джорджею підготовку нового безпекового пакету. Ми цінуємо також усе, що Італія робить на рівні G7 та Євросоюзу заради того, щоб міжнародне право було реально дієвим, а наша Європа – сильною. Дякую Італії за всю допомогу та підтримку, надану Україні. Дуже цінно мати таких надійних друзів", - написав Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський у четвер на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном представив йому План перемоги України.

Фото, відео: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-