Зеленський назвав зустріч із Шольцом однією з найважливіших за час повномасштабної війни

Зеленський назвав зустріч із Шольцом однією з найважливіших за час повномасштабної війни

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський назвав сьогоднішню зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцом однією з найважливіших за весь час повномасштабної війни.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні вже третя наша зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцом за цю осінь і, мабуть, одна з найважливіших за весь час повномасштабної війни. Зараз ми представляємо нашим ключовим друзям нашу стратегію наближення миру для України – це план абсолютно чітких і реалістичних кроків, які можуть підштовхнути всю ситуацію до справжнього миру», - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що відновлення справедливого миру для України – це перемога для нас.

«І ми можемо зробити це у взаємодії – усі наші партнери. Розраховуємо на підтримку з боку Німеччини», - сказав Зеленський.

Він також подякував Олафу Шольцу за суттєву допомогу Україні.

«ППО, дуже вагома оборонна, економічна підтримка, наша політична взаємодія, підтримка Формули миру й робота разом із нами заради дієвості самітів миру. Для нас дуже важливо, щоб і наступного року допомога не зменшувалася, щоб обсяг допомоги був достатнім для захисту людей і життя», - підсумував Зеленський.

Читайте також: Німеччина надасть Україні у 2025 році військову підтримку на €4 мільярди - Шольц

Як повідомлялось, учора президент Володимир Зеленський представив План перемоги прем’єр-міністру Великої Британії Кіру Стармеру у Лондоні, президенту Франції Еммануелю Макрону у Парижі та прем’єр-міністру Італії Джорджі Мелоні у Римі.

Він зазначив, що План перемоги покликаний створити правильні умови, щоб завершити війну у справедливий спосіб, та наголосив, що це є містком до другого Саміту миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-