Зеленський про нічну атаку РФ: Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни

Зеленський про нічну атаку РФ: Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відреагував на атаку російських безпілотників по українських містах, заявивши, що російську агресію може бути зупинено тільки рішучими діями, а не розмовами

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна», - розповів Зеленський.

Він відзначив, що за минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших наших регіонах.

Російський дрон влучив у житловий будинок у Києві / Фото: Сергій Чузавков

«В Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. На жаль, троє загиблих, і серед них дитина. В Києві цей російський удар забрав життя дівчинки – їй було лише 14 років. Мої співчуття рідним та близьким. Багато поранених від цих ударів. Усім їм надано необхідну допомогу», - сказав Президент.

Наслідки удару по Дніпру / Фото: Микола М'якшиков. Укрінформ

Він підкреслив, що вже третій рік триває ця війна, яка має лише одного винуватця – Москву. Саме тому потрібен такий тиск на агресора, який здатен змусити його до припинення терору і війни.

Читайте також: Росія має відповісти: Брінк відреагувала на російську атаку безпілотниками по Києву

Як повідомлялося, у Солом’янському районі Києва російський ударний дрон влучив у житловий будинок, загинула одна людина, ще шестеро постраждали.

У Дніпрі внаслідок ракетних ударів, які сталися вночі, кількість постраждалих зросла до 20.

Перше фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-