Зеленський анонсував роботу з партнерами задля втілення Плану перемоги

Зеленський анонсував роботу з партнерами задля втілення Плану перемоги

Звернення
Укрінформ
Україна наступного тижня активно працюватиме з партнерами для підтримки Сил оборони на фронті та втілення стратегії примусу Росії до завершення війни.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

Як зауважив глава держави, Москва налаштована на продовження агресії, більше нічого вона не хоче. Саме тому росіяни намагаються збільшити своє оборонне виробництво, і саме за рахунок обходу санкцій, і тому все більше залучають до співпраці Північну Корею, солдати якої вже днями можуть вийти на поле бою проти України.

«Україна змушена буде у Європі фактично воювати проти Північної Кореї. Це умови, коли відсутність більш сильних рішень партнерів на підтримку України тільки спонукає Путіна вкладатись далі в терор», – зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський: Плануємо залучити громадянське суспільство до роботи над внутрішнім Планом перемоги

Він переконаний: світові під силу зупинити розгортання війни. Однак абстракцій і слів для цього, за словами Зеленського, замало – потрібні конкретні кроки.

Глава держави наголосив, що всі такі кроки Україна вже представила у Плані перемоги, те, що не дозволить винуватцям війни стати ще агресивнішими.

«Ми очікуємо необхідного більшого тиску на Росію. Ми очікуємо більшої підтримки для України. І це буде справедливо», – підкреслив він.

Зеленський наголосив, що час, який спливає, поки рішення не прийняті, – це постійні російські удари, постійні втрати життів.

«Наступний тиждень буде часом нашої дуже активної роботи з партнерами заради підтримки наших воїнів на фронті та заради нашої стратегії примусу Росії до завершення війни. Ми готуємо важливі сигнали підтримки», – заявив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, полковник збройних сил Австрії Маркус Райснер констатував, що США та країни Європи стримано відреагували на український План перемоги, не взявши на себе ключові зобов’язання, передусім щодо гарантій безпеки й ударів західною далекобійною зброєю. На його думку, це лише заохочує Росію до подальших атак.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-